Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eroina Italiei. O polițistă a salvat un tânăr lovit cu mașina de un român beat și fugar, apoi a ajutat la prinderea acestuia

Ziele trecute, un român din Italia s-a urcat beat la volan, a provocat un accident grav, apoi a fugit de la locul faptei. A fost prins datorită unei polițiste care se afla în timpul liber.

Accidentul a avut loc în Roma. Românul, care are vârsta de 50 de ani, se afla la volanul unui Fiat Freemont. La un moment dat, el a intrat cu mașina într-un scuter pe care se afla un tânăr de 25 de ani, scrie Corriere della Sera.

Impactul a fost atât de violent încât tânărul a fost aruncat la pământ și rănit grav. Cu toate acestea, românului nu i-a păsat și a fugit de la locul faptei.

Individul nu a petrecut prea mult timp în libertate. Aflată în timpul liber, o polițistă a asistat la accident și, fără să stea pe gânduri, și-a alertat colegii. Ba mai mult, ea i-a oferit victimei primul ajutor. După o jumătate de oră, românul a fost prins.

Tânărul a fost transportat de urgență la spital, acolo unde va primi îngrijiri pentru o perioadă de peste 40 de zile.

Citește și
carabinieri
Un român din Italia a fost arestat imediat după ce a fost supus unui control de rutină pe stradă. Ce au descoperit polițiștii

Românul a fost dus la secția de poliție și acuzat de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, provocarea unor răni grave, neajutorare și fugă de la locul accidentului.

Român mort pe motocicletă

În altă ordine de idei, vineri după-amiază, un motociclist român, în vârstă de 32 de ani, și-a pierdut viața în L'Aquila, după ce s-a izbit de parapet, aparent fără implicarea altor vehicule. Accidentul este anchetat de carabinieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult