Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elicopter prăbușit pe acoperișul unui bloc-turn din Manhattan. Pilotul aeronavei a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un elicopter s-a prăbușit, luni, în timpul unei aterizări pe un zgârie-nori din centrul orașului New York, după care a izbucnit în flăcări, a anunțat guvernatorul Andrew Cuomo.

Potrivit oficialului, incendiul a izbucnit atunci când elicopterul a atins acoperișul unei clădiri cu 54 de etaje din Manhattan.

Oamenii care se aflau în clădire la momentul impactului au precizat că au auzit cum structura s-a clătinat, scrie CNN.

Cuomo a mai precizat că există pierderi de vieți după acest incident, iar că pompierii au fost mobilizați pentru stingerea flăcărilor. Ulterior, Departamentul de Pompieri din New York a confirmat că pilotul elicopterului e cel care și-a pierdut viața, scrie CNN.

Guvernatorul Andrew Cuomo a mai adăugat că după atentatul din 11 septembrie 2001, newyorkezii au rămas cu sindromul stresului post-traumatic.

Citește și
Elicopter SMURD
Pintea, despre senatorul adus cu elicopterul: "Dacă nu era PSD, altfel era prezentat"

„Dacă ești din New York, ai un anumit nivel de stres post-traumatic de la 11 septembrie. Îmi amintesc perfect acea dimineață. Așa că de câte ori aud că o aeronavă lovește o clădire, mă gândesc la ceea ce se gândesc toți newyorkezii”, a spus el.

Președintele american Donald Trump a scris pe Twitter că „Administrația sa e pregătită să ofere asistență cu orice este nevoie” și a lăudat operațiunea salvatorilor. La scurt timp de la intervenția pompierilor, incendiul a fost stins, însă pompierii monitorizează în continuare zona.

 

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini.

Totodată, clădirea a fost evacuată. 

Incidentul a avut loc la ora locală 14.00, când în oraș ploua. Departamentul de Poliție din New York a sfătuit cetățenii să evite zona. Totodată, ei urmează să deschidă o anchetă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult