Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două trenuri s-au ciocnit într-o gară din Scoţia. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite vineri, în urma ciocnirii a două trenuri într-o gară din nordul Scoţiei, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene, scrie AFP, potrivit Agerpres.

„În jurul orelor 19.00 (18.00 GMT), vineri (...) ni s-a semnalat ciocnirea a două trenuri în gara Aviemore" din regiunea Highlands, a declarat acest purtător de cuvânt.

Două persoane au fost transportate la un spital din apropiere, iar "alţi pasageri primesc îngrijiri la faţa locului", a adăugat el. Accidentul s-ar fi produs pe o "linie privată (de cale ferată) de lângă calea principală" potrivit unui mesaj publicat de compania de căi ferate ScotRail pe reţeaua socială X (fostă Twitter) pentru a-şi avertiza clienţii că traficul a fost perturbat. Potrivit mai multor media britanice, unul dintre cele două trenuri implicate în accident este Flying Scotsman, tras de o locomotivă cu abur veche de un secol restaurată anul trecut. Unul dintre cele două trenuri era oprit în momentul ciocnirii, mai scrie AFP. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult