Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două femei din Anglia, condamnate la închisoare după ce au scuipat mai mulți polițiști strigând că au coronavirus

O femeie din Anglia a strigat ”am coronavirus”, iar o altă femeie a bătut un ofițer de poliție cu un suport pentru hârtie igienică din piatră la o petrecere ilegală, scrie TheSun. 

Cele două femei aflate în stare de ebrietate au fost arestate după ce un ofițer de poliție a suferit o tăietură la nivelul capului care a necesitat o intervenție chirurgicală.

Ofițerii au fost chemați să oprească o petrecere, pe 8 aprilie, înainte ca Bayleigh Meadows și Millie Robinson să devină violente.

Poliția a fost întâmpinată cu un val de nemulțumiri când au sosit, iar Robinson, 21 de ani, s-a întoars spre ofițer și l-a scuipat, strigând: „Am corona, aveți grijă”.

Agitația s-a mutat apoi pe hol apartamentului în care avea loc petrecerea, Robinson lovind un alt polițist cu picioarele.

Citește și
coronavirus
Epidemiolog: SARS-CoV-2 ar putea fi influenţat de anotimpuri - temperatură și umiditate

Bayleigh Meadows, de asemenea, 21 de ani, a ridicat un suport pentru hârtie igienciă cu o bază de piatră și a atacat un polițist lovindu-l în cap. Acesta a suferit o tăietură de 2 cm.

Ofițerul a spus că incidentul a fost un „moment rapid și ireal”. Avocata lui Robinson, Rebecca Upton, a declarat că tânăra de 21 de ani a suferit din cauza restricțiilor impuse în Anglia, generându-i probleme de sănătate mintală.

Femeile au fost găsite vinovate pentru acuzația de atac provocând vătămări corporale și au fost condamnate la 12 luni de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult