Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Donald Trump a fost testat pentru coronavirus și așteaptă rezultatul

Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat sâmbătă că a fost testat pentru coronavirus şi aşteaptă rezultatele, relatează dpa.

„Mi s-a luat temperatura. Am făcut și testul aseară”, a declarat el în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă, precizând că va dura o zi sau două până va primi rezultatele.

El a menţionat că a fost testat după ce a fost întrebat în mod repetat despre acest lucru la o conferinţă de presă, vineri.

Trump a spus de asemenea că temperatura lui este „perfect normală”.

Miliardarul republican a venit în contact cu mai multe persoane testate pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit unui scrisori transmise vineri de medicul preşedintelui american, acesta nu urma să fie testat pentru Covid-19, aminteşte dpa.

Casa Albă va verifica temperatura persoanelor aflate în „contact strâns” cu preşedintele Trump  

Casa Albă a anunţat sâmbătă că va verifica temperatura „tuturor persoanelor în contact strâns” cu preşedintele Statelor Unite Donald Trump şi cu vicepreşedintele său Mike Pence, măsură luată „din precauţie” împotriva noului coronavirus, relatează AFP.

Citește și
Senatorul PNL Vergil Chițac și soția, transportați fără izoletă la spital
Una dintre persoanele infectate de Chițac spune că s-a aflat la 3-4 metri de acesta

Miliardarul republican a declarat vineri că nu a fost testat chiar dacă a venit în contact cu un brazilian infectat cu coronavirus. În timpul unei conferinţe de presă la Casa Albă, el a strâns mâini în mod repetat, ceea ce contravine recomandărilor sanitare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult