Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Donald Trump a declarat că ar fi negociat ca Rusia să primească teritorii din Ucraina. Fox News a tăiat momentul

Fox News a tăiat comentariile făcute de fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, în care spunea că ar fi considerat cedarea unor părți din Ucraina Rusiei pentru a stabili o pace între cele două țări.

Într-un interviu acordat pentru show-ul de radio al prezentatorului Fox News Sean Hannity, luni, care nu este transmisă de postul de televiziune, Donald Trump a dezvăluit cum ar fi încercată să aducă pacea între Rusia și Ucraina, anul trecut după invazie.

Fostul președinte SUA, care este hotărât să candideze din nou în 2024, a spus că ar fi pus capăt războiului rapid.

În timpul interviului, el s-a lăudat că Rusia nu ar fi îndrăznit că lanseze un atac în timpul președinției sale și a adăugat: „Aș fi putut negocia. În cel mai rău caz, aș fi putut face o înțelegere pentru ca Rusia să preia ceva, sunt anumite zone în care se vorbește rusa, sincer, dar aș fi putut face o înțelegere”.

Ulterior, un jurnalist de la The Daily Beast a publicat un material în care afirmă că, atunci când Hannity a redat fragmente din interviul cu Trump mai târziu în emisiunea sa de la Fox News, a tăiat partea în care fostul președinte sugerează că ar fi putut negocia ca Rusia să obțină anumite părți din Ucraina.

Citește și
Donald Trump
Donald Trump a lansat un cântec împreună cu deţinuţii care au atacat Capitoliul în 6 ianuarie 2021: ”Justice for All”

Postul de televiziune a transmis pentru Insider că declarațiile lui Trump făceau parte dintr-un interviu radio de 22 de minute, pe o platformă separată, care a fost editat într-un clip de 2 minute ca parte a procesului editorial obșinuit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult