Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi copii au fost reținuți în SUA după ce au încercat să își asasineze rudele

Doi copii de 13 și 14 ani au fost reținuți după ce au încercat să o ucidă pe ruda unuia dintre ei, aceasta fiind doar prima victimă a unei liste lungi de asasinate planificate de aceștia.

 

Cei doi s-au furișat în locuința din Manchester a bărbatului de 56 de ani, în timpul nopții de duminică spre luni și l-au lovit de mai multe ori cu ciocanul în cap, iar apoi l-au înjunghiat în gât, potrivit New York Post.

Victima a reușit însă să supraviețuiască și a apucat să alerteze autoritățile, care l-au transportat pe bărbat la spital, unde va fi supus unor intervenții chirurgicale.

Băiatul de 13 ani și prietena lui de 14 ani au fost găsiți de polițiști pe acoperișul locuinței bărbatului, cu hainele pline de sânge li înarmați cu cuțite.

Victima, o rudă a băiatului, era doar prima de pe o listă lungă de asasinate planificate de cei doi copii, printre cei vizați fiind și bunicii fetei, arată o serie de documente judiciare.

Citește și
festivalul brazilor de craciun
29 de brazi vor fi vânduți în scop caritabil la Festivalul brazilor de Crăciun

Polițiștii au mai găsit asupra celor doi copii o sumă mare de bani și bagaje, aceștia fiind pregătiți să fugă în Canada după îndeplinirea obiectivul macabru.

Pentru că are doar 13 ani, polițiștii nu au dezvăluit identitatea băiatului și urmează să anunțe ce acuzații îi aduc.

În cazul fetei de 14 ani, lucrurile sunt mult mai clare. Alaina Jade Blake poate fi judecată ca adult și este acuzată de tentativă de omor calificat.

Blake le-a dezvăluit anchetatorilor că plănuia să își pună prietenul să o ucidă și pe ea, la finalul carnagiului planificat.

Cei doi urmează să fie audiați în luna decembrie, însă anchetatorii nu au reușit încă să stabilească motivul pentru care au pus la cale planul sinistru.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult