Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dior, prezentare spectaculoasă la Paris. Bârfa evenimentului: vânzarea casei de modă Versace

Your browser doesn't support HTML5 video.

Capitala modei s-a mutat de la Milano la Paris. Săptămâna modei din Orașul luminilor a debutat cu o prezentare spectaculoasă, semnată Dior.

În timp ce așteptau show-ul, spectatorii avizați comentau cu însuflețire zvonurile că faimoasa casă de modă Versace a fost preluată de compania lui Michael Kors, pentru 2 miliarde de dolari.

Casa Dior şi-a prezentat noua colecţie pe hipodromul Longchamp de lângă Paris. Locul a fost amenajat ca un studio de dans şi iluminat doar de câteva reflectoare. În timp ce din tavan cădeau petale de trandafir, câţiva dansatori au interpretat o coregrafie concepută de israelianul Sharon Eyal.

Colecţia pentru primăvara-vara viitoare a debutat sobru, cu rochii negre, lungi şi largi, tricotaje cu ochiuri generoase ori taioare cu centuri subţiri, purtate cu fuste ample, lungi până la jumătatea gambei.

În partea a doua, paleta cromatică s-a diversificat. Rochiile şi fustele fluide, din şifon sau tul beige, violet ori gri, aveau imprimeuri florale sau geometrice.

La câteva zile de la prezentarea celei mai noi colecţii, s-a aflat că familia Versace înstrăinează casa de modă care îi poartă numele.

Unul dintre cele mai prestigioase branduri de modă din lume, Versace a fost preluat de compania fondată de designerul american Michael Kors, pentru două miliarde de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult