Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire de un milion de dolari făcută de un „bun samaritean” pe plajă. Coletul a fost învelit într-un sac de gunoi | FOTO

Uraganul Debby care a ucis mai multe persoane în SUA a dus la descoperirea a peste 100 de kilograme de cocaină. Drogurile au fost găsite de un localnic de-a lungul țărmurilor din Florida.

25 de pachete de cocaină au fost descoperite pe o plajă din Islamorada, potrivit unei postări pe rețelele sociale a Serviciului Vamal și de Frontieră din Miami, scrie CNN.

Poliția de frontieră a SUA a anunțat că un „bun samaritean” a găsit pachetele care conțineau 32 kg de droguri și a contactat autoritățile. Coletul a fost găsit învelit într-un sac de gunoi printre alge marine, frunze și alte resturi.

Un alt lot de cocaină – în valoare de peste jumătate de milion de dolari – a fost găsit plutind lângă Everglades City, în Golful Mexic.

„Descoperirea amintește de zilele de contrabandă cu marijuana din comitatul Collier în anii 1970 și 1980, dar mai puțin obișnuită în prezent”, a scris pe Facebook șeriful din Collier, Kevin Rambosk.

Citește și
Furtună Hunedoara
Furtună puternică în Hunedoara. Mai mulţi copaci au căzut pe drumuri şi cabluri de electricitate

Furtuna Debby a ajuns în regiunea Big Bend de pe coasta Floridei, după ce s-a transformat într-un uragan de categoria 1 duminică seara, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane (NHC).

În prezent se preconizează că furtuna se va deplasa lent prin acest stat, însoţită de vânturi de 130 km/h şi că va aduce până la 76 de centimetri de ploaie în timp ce avansează spre nord, potrivit BBC, preluat de Agerpres. A patra furtună cu nume din acest sezon, după furtuna tropicală Alberto, uraganul Beryl şi furtuna tropicală Chris, va aduce, de asemenea, ploi în statele Georgia şi Carolina de Sud în zilele următoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult