Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deputat infectat cu noul coronavirus, internat la terapie intensivă

Un deputat francez infectat cu coronavirus a fost internat în stare gravă la reanimare, iar un bufetier al Parlamentului francez depistat pozitiv a fost plasat în carantină la domiciliu.

 

Jean-Luc Reitzer, deputat al Partidului Les Republicains (LR) din 1988, a fost spitalizat în stare gravă la terapie intensivă, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Un bufetier al Adunării Naționale, camera inferioară a Parlamentului francez, a fost, de asemenea, diagnosticat cu noul coronavirus și plasat în carantină la domiciliu.

Potrivit bilanţului naţional stabilit la ora locală 16.00 (17.00, ora României) şi anunţat joi seara de Jérôme Salomon, directorul general al Sănătăţii, 423 de persoane au fost contaminate pe teritoriul francez, dintre care 138 de cazuri nou confirmate, şi trei noi decese - care cresc la şapte bilanţul total al persoanelor decedate, informează News.

Creşterea înregistrată joi reprezintă cea mai puternică creştere a contaminărilor şi deceselor într-o singură zi de la începutul crizei.

Citește și
coronavirus in romania
Al optulea caz de coronavirus în România, în judeţul Olt. Ce legătură are cu cazul din Suceava

Această accelerare l-a determinat pe preşedintele Emmanuel Macron să-i avertizeze pe francezi cu privire la caracterul ”inexorabil” al acestei epidemii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult