Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”

Diana Șoșoacă a avut, miercuri, un discurs antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei boli.

Eurodeputata a acuzat Uniunea Europeană că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia.

Șoșoacă a spus, printre altele, că „Dumnezeu nu e vaccinat” și că „88% dintre români nu sunt vaccinați”. În cele din urmă, microfonul i-a fost tăiat.

„Se pare că nu v-a ajuns plandemia (sic!) de Covid care nu a existat niciodată, acum începeţi cu o altă pandemie şi vă duceţi în Africa, unde nu aveţi nici o competenţă.

Am fost una dintre cele mai aprige voci împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti atât ca avocat în viaţa civică, cât şi ca senator al României în Parlamentul României, unde v-am oprit inclusiv paşaportul verde care aducea aminte de nazism, pentru că este o dictatură.

Citește și
Diana Sosoaca, George Simion
AUR susține că Diana Șoșoacă a refuzat să-i primească la discuțiile pentru formarea unei alianțe a ”suveraniștilor”

Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni, Italia a fost un experiment în care aţi omorât câţi bătrâni aţi putut. În România, 65.000 de români au fost aruncaţi în saci negri de plastic şi strigă de acolo din groapă adevărul. Vor dreptate.

Aţi încercat să ne opriţi să intrăm în biserici, ne-aţi oprit de Paşte să intrăm în toate bisericile, noi ne-am opus şi ne-am luptat cu jandarmii pentru a intra.

Aţi încercat să distrugeţi creştinismul şi aţi încercat să-l umiliţi pe Djokovici, care anul acesta v-a dat cea mai mare palmă şi a răzbunat întreaga mizerie care a fost făcută.

Nu vă vom permite, pentru că Dumnezeu nu e vaccinat, iar în România 88% dintre români nu sunt vaccinaţi. Încetaţi cu această dictatură!”, a spus Diana Șoșoacă la tribuna Parlamentului European.

Și-a pus botniță în Parlamentul European

Nu este prima pentru prima oară când Diana Șoșoacă se dă în spectacol în Parlamentul European. În luna iulie, eurodeputata a țipat, și-a pus botniță, a agitat o icoană și un sac negru, aluzie la morții din pandemie.

„Luați-vă mâinile de pe România! Să vă fie rușine! Ați ucis oameni!”, a strigat atunci Diana Șoșoacă.

Ea fost dată afară cu escortă din Parlamentul European.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult