Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce Prințul Edward nu strânge mâinile oamenilor adunați să-i omagieze mama. Explicațiile oferite de fiul cel mic al reginei

Prințul Edward a explicat de ce nu strânge mâinile oamenilor adunați să o omagieze pe Regina Elisabeta.

Contele și Contesa de Wessex au fost întâmpinați cu saluturi când au mers să vorbească cu oamenii adunați să o omagieze pe regină, lângă Palatul Buckingham, sâmbătă după-amiază, scrie The Independent.

Prințul Edward, cel mai mic copil al Reginei Elisabeta, a vorbit cu oamenii de rând, însă nu le-a strâns mâinile deși aceștia se întindeau spre el.

Contele de Wessex i-a explicat unei persoane din rând de ce evită contactul fizic: „Mi-ar plăcea să strâng mâini, dar ați văzut câți oameni sunt aici? Mi-ar cădea mâinile!”.

Un alt membru al mulțimii a mărturisit că Prințul Edward i-a spus: „Am încercat să evit doar pentru că dacă o fac o dată, ar trebui să strâng mâna tuturor”.

Citește și
Copiii Reginei Elisabeta a II-a
Destinul copiilor Reginei Elisabeta a II-a. Cum li se va schimba viața după moartea suveranei | GALERIE FOTO

Contele de Wessex a trecut pe lângă oameni, salutând cât de mulți posibil.

În acest timp, soția sa Sophie se afla câțiva pași în spatele său, admirând numeroasele buchete și jucării de pluș lăsate de oameni.

Cuplul a mulțumit persoanelor din public, iar Prințul Edward le-a transmis că mama sa „ar fi apreciat acest sprijin fantastic”.

Într-o declarație oficială, făcută publică vineri, Contele și Contesa de Wessex au spus: „Am fost copleșiți de valul de emoții care ne-a cuprins și de numărul mare de oameni care au făcut tot posibilul pentru a-și exprima dragostea, admirația și respectul pentru o persoană atât de specială, care a fost mereu alături de noi”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult