Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum te poți distra în carantină. Oamenii știu să se simtă bine și de coronavirus

Your browser doesn't support HTML5 video.

În loc să stea pur şi simplu în case, unii se joacă de-a… ”păstrat distanţa”. Nu de alta, dar în felul acesta alungă şi plictiseala şi le dau idei şi altora aflaţi în aceeaşi situaţie.

 

Pe internet putem găsi o sumedenie de sugestii despre cum să petrecem timpul în izolare.

Vă plictisiți în casă? Nu mai știți cum să umpleți orele nesfârșite de carantină? Noroc cu cei mai creativi dintre noi, care, în mărinimia lor, împărtășesc pe internet soluțiile găsite.

Unii se amuză cu diverse marionete, alții țin ore de fitness în fața blocului, cursanții fiind fiecare în balconul lui. Această scenă a fost filmată în Spania.

Ori puteți juca X și Zero cu țestoasa din acvariu, care e pe post de …zero în schemă.

Citește și
Peste 80% din pacienți se vindecă fără probleme. Ce spun cei care au scăpat de Covid-19
Peste 80% din pacienți se vindecă fără probleme. Ce spun cei care au scăpat de Covid-19

Alții își vizitează părinții în condiții de siguranță, pentru a-i convinge pe oameni să nu-și pună în pericol rudele vârstnice. ”Iată-l pe tatăl meu, Mel Brooks. Bună, tată!”, spune fiul Max Brooks.

”Dacă eu îi pasez lui coronavirusul, el îl dă mai departe lui Carl Reiner, de la care ar putea ajunge la Dick Van Dyke. Și, înainte să-mi dau seama, aș putea șterge de pe fața pământului o întreagă generație de legende ale comediei americane”, explică Max Brooks.

”Trebuie să ne înțelegem bine”

Pentru că sănătatea i-a jucat feste în ultimele zile, fotomodelul Heidi Klum își sărută soțul prin geam, iar Arnold Schwarzzenegger își răsfață două dintre animalele pe care le are să promoveze mâncatul acasă, și nu la restaurant.

”Ce bun e, nu-i așa? El e Whiskey. Ea e Lulu. Lui Lulu îi plac morcovii. Şi lui Whiskey îi plac morcovii. Nu mai ieşim pe afară, nu mai mergem la restaurant, nu mai facem astfel de lucruri. Doar stăm în casă şi mâncăm alături de Whiskey şi Lulu. Ne distrăm! Priviţi ce zâmbet frumos are!”, spune Arnold.

”Uitați-vă la acești simpatici! Nu mă mușca! Trebuie să ne înţelegem bine pentru că ne stăm împreună în casa asta mica”, mai spune actorul.

Un artist vizual din Los Angeles a ilustrat convingător puterea distanțării sociale dând foc unui șir de chibrite.

E suficient ca un băț să iasă din rând, pentru ca focul să se oprească. Mesajul lui e unul direct: nu fi sursă de infectare! Nu răspândi virusul! ”Du-te acasă! Mă duc, mă duc!”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult