Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum se va schimba campania electorală după prima dezbatere. „Am asistat la sfârșitul lui Joe Biden"

Milioane de oameni au asistat la sfârșitul unei președinții în direct la televizor. Performanța lui Joe Biden în timpul dezbaterii a fost ”jenantă”, relatează New York Post.

Atunci când a venit timpul să răspundă, Biden a fost incoerent. El a spus că „a învins Medicaid”. Întrebat despre avort, a început să vorbească despre criminalitatea migranților.

Medicare este sistemul federal de asigurări de sănătate din SUA pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cele mai tinere care suferă de dizabilități sau alte probleme de sănătate.

„Chiar nu știu ce a spus la sfârșitul acelei fraze”, a remarcat fostul președinte Donald Trump la un moment dat, „și nici nu cred că știe ce a spus”.

Citește și
joe biden
Democrații sunt disperați după performanța catastrofală a lui Joe Biden în dezbaterea cu Trump: "We are f***ed"

„Păi are dreptate. El a învins Medicaid (n.r. sistemul de asigurări de sănătate pentru angajații din SUA). L-a învins până l-a omorât și distruge Medicare fiindcă toți acești oameni intră, îi pun pe Medicare”, a răspuns Trump, referindu-se la migranții ce încearcă să traverseze ilegal granița în Statele Unite.

Jurnaliștii de la New York Post consider că este ”malpraxis politic” ca Joe Biden să candideze din nou la alegeri. „Am asistat la sfârșitul lui Joe Biden", notează jurnaliștii.

Susținătorii lui Biden au sperat că dezbaterea de joi seară va șterge temerile că președintele ar fi prea bătrân pentru un nou mandat, însă vocea sa răgușită și prestația sa ezitantă și împleticită în fața rivalului republican Donald Trump au demonstrat contrariul, potrivit reacțiilor de după dezbatere.

Prestația lui Biden este considerată atât de proastă încât în tabăra democrată și în presa americană au reapărut speculațiile privind eventuali înlocuitori ai săi pentru alegerile din noiembrie, un lucru încă posibil conform legislației electorale din SUA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult