Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată o asistentă după ce a lucrat 8 luni într-un spital Covid-19

O asistentă de 27 de ani din statul american Tennessee a publicat două imagini în care arată transformarea suferită în urma zilelor lungi de muncă într-o secție Covid, în cele opt luni de pandemie.

Kathryn a publicat o imagine surprinsă în luna aprilie, cu puțin timp înainte de absolvirea facultății, alături de o poză făcută recent, în care se văd semnele lăsate de mască, după multe ore petrecute în spital.

Postarea a adunat aproape 950.000 de aprecieri și a fost distribuită de peste 85.000 de ori.

„Sâmbătă seară eram în mijlocul turei și tocmai ieșisem din salonul unui pacient și mi-am dat jos echipamentul de protecție. Aveam în minte imaginea de la absolvire și am vrut să arăt diferențele care pot apărea în câteva luni și ce înseamnă să fii asistentă în pandemie”, a povestit ea potrivit Metro.

Kathryn a mai spus că cele mai multe din semnele lăsate de echipamentul de protecție dispar în câteva ore, însă cea de pe nas este cea mai adâncă și trece abia a doua zi, când trebuie să înceapă următoarea tură.

Citește și
Londra
Nouă strategie în Londra, după ce foarte puțini contacți au respectat izolarea la domiciliu

Statul Tennessee, unde se află spitalul în care lucrează tânăra asistentă, a înregistrat peste 334.000 de cazuri de coronavirus și 4.220 de decese de la începutul panemiei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult