Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un soldat cu parașuta defectă a supraviețuit după ce a căzut de la 4.500 de metri pe o casă

Un soldat britanic a supravițuit în mod miraculos unui salt cu parașuta, dar în timpul căruia aceasta nu s-a deschis corect.

Soldatul a căzut pe o casă din California, trecând prin acoperișul acesteia și aterizând în bucătărie.

Bărbatul executa exercițiul Halo - High Altitude Low Opening, o tehnică pusă în practică de forțele speciale, conform The Guardian.

În câteva fotografii apărute după incident se observă gaura făcută de soldat în momentul în care a trecut prin acoperiș, dar a fost făcută publică și o imagine cu bărbatul abia aterizat în mijlocul bucătăriei.

“Am alergat să văd dacă este în regulă. Am verificat și avea ochii deschiși, nu eram sigur dacă este rănit. Nu am lăsat pe nimeni să îl miște”, a declarat Rose Martin, pentru KSBY. “E un miracol, din punctul meu de vedere. Cine supraviețuiește după ce cade astfel fără parașută?”, a continuat el.

Citește și
Avion prăbușit în sud-vestul Siberiei. Mai mulți parașutiști și-au pierdut viața
Avion prăbușit în sud-vestul Siberiei. Mai mulți parașutiști și-au pierdut viața

Mama proprietarului a declarat presei că soldatul a trecut printre grinzile acoperișului și că nu s-au produs pagube foarte mari. “Este incredibil”, a punctat Linda Sallady. Poliția din Atascadero a transmis că parașutistul se plângea că are dureri, dar nu avea răni vizibile. El a fost transportat imediat la spital.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult