Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a supraviețuit un bărbat care s-a rătăcit 10 zile în pădure, urmărit de o pumă. Avea la el doar o lanternă și o foarfecă

Un bărbat care s-a pierdut 10 zile într-o pădure din California, după ce ieșise pentru o drumeție de doar câteva ore, a supraviețuit cu fructe de pădure și apă din pârâuri, fiind urmărit în tot acest timp de o pumă.  

Un tânăr a fost găsit după ce s-a pierdut 10 zile într-o pădure din California, timp în care a supraviețuit cu fructe de mare și apă din mici pârâuri și a dormit pe paturi din frunze ude, scrie Sky News. Mai mult, în tot acest timp a fost urmărit îndeaproape de o pumă.

Lukas McClish, care plănuise să facă o drumeție de trei ore înainte de a se pierde, spune că a băut apă din pârâuri, a mâncat fructe de pădure și a dormit pe un pat de frunze umede în timpul în care a lipsit - și a fost urmat de un leu de munte.

Bărbatul a fost văzut ultima dată în dimineața zilei de 11 iunie, lângă Big Basin Redwood State Park, la aproximativ 25 kilometri nord de Santa Cruz și a fost dat dispărut pe 16 iunie, potrivit Biroului Șerifului.

Biroul Șerifului a spus că a primit mai multe rapoarte de la martori care au auzit pe cineva strigând după ajutor. Polițiștii au folosit apoi mai multe drone pentru a determina locația exactă a lui McClish.

Citește și
judecatoare
O judecătoare a fost împușcată în instanță de un polițist, imediat după ce a pronunțat o hotărâre. Cum a fost posibil
”Am avut un leu de munte care mă urmărea, dar a fost mișto”

Rangerii Parcurilor de Stat au fost primii care l-au descoperit, iar echipajele de pompieri i-au ajutat să-l aducă vineri în siguranță.

McClish ieșise doar pentru o plimbare de trei ore înainte de muncă când s-a pierdut, a declarat el presei locale. „Nu am adus nimic cu mine, pentru că am crezut că fac o plimbare de trei ore înainte de a merge la muncă”, a spus el.

Când s-a pierdut, avea asupra lui doar o lanternă și o foarfecă pliabilă. „Deci, am cam făcut drumeții”, a adăugat el. „În fiecare zi, urc un canion, cobor un canion până la următoarea cascadă, mă așez lângă cascadă și beau apă din cizma mea”.

Bărbatul a spus că a fost „confortabil tot timpul cât am stat acolo” și „nu a fost îngrijorat de asta”. „Am avut un leu de munte care mă urmărea, dar a fost mișto”, a adăugat el. "Și-a păstrat distanța. Cred că a fost doar cineva care mă veghea".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult