Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reuşit o femeie să dea de urma hoaței care îi furase portofelul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie din California nu a stat cu mâinile în sân când i s-a furat portofelul. Cu ajutorul unei aplicaţii care îi arăta unde este folosit cardul a reconstituit traseul hoţului, care s-a dovedit a fi o individă.

Când a găsit-o, i-a smuls portofelul din mână, dar hoaţa a reuşit să fugă până să vină poliţia.

Femeia tocmai fusese prinsă într-un magazin imediat după ce a plătit cu cardul furat.

Totul a început la restaurant. Leasha Sanders sărbătorea a treia aniversare a nepoatei sale, când a remarcat că îi lipseşte portofelul. Ea spune că după un sfert de oră a văzut o tranzacţie făcută la un magazin.

O aplicaţie de pe telefonul victimei îi arăta în timp real tranzacţiile şi unde anume erau efectuate. Împreună cu o prietenă, a plecat imediat la adresa indicată de aplicaţie, dar a ajuns prea târziu. Apoi, altă tranzacţie a apărut la un alt magazin şi, de această dată, au ajuns la timp şi l-au alertat pe şeful magazinului.

Victima: "Când i-am zis că acela e portofelul meu, cu cheile mele, s-a dus la ea şi i-a zis: "Nu vă putem vinde aceste produse, nu le cumpăraţi cu banii dvs." Iar ea i-a spus că e pe cale să-şi pună finanţele în ordine."

Citește și
hot rusia
Momentul când un hoț fură un tablou dintr-un muzeu, sub privirile vizitatorilor. VIDEO

Hoaţa a încercat să plece, dar victima i-a smuls din mână portofelul şi cheile. Apoi individa s-a făcut nevăzută cu produse de sute de dolari cumpărate din banii victimei. Cum însă păgubita a filmat-o şi a pus imaginile pe reţelele sociale, este o problemă de timp până când cineva o va recunoaşte şi va anunţa din nou poliţia.

Hoaţa putea fi violentă, caz în care lucrurile s-ar fi putut sfârşi prost pentru victimă. În cazuri similare, alertaţi poliţia, este sfatul autorităţilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult