Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a răspuns Kamala Harris la „acuzația” că ar fi o „femeie fără copii, dar cu multe pisici”

Vicepreşedinta americană Kamala Harris, candidata democrată în alegerile prezidenţiale americane, a trecut la contraatac împotriva criticilor săi republicani care o atacă de mai multe săptămâni din cauză că nu are copii biologici.

Ea le-a răspuns la un podcast, ”Call her daddy”, foarte ascultat de ”Gen Z” - tineri născuţi în perioada cuprinsă între sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2010 - în cadrul unui tur de presă intensiv cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale,relatează The Huffington Post.

Prezentatoarea Alex Cooper i-a amintit declaraţii ale guvernatoarei republicane a statului Arkansas Sarah Huckabee Sanders.

”Copiii mei îmi permit să fiu umilă. Din nefericire, Kamala Harris n-ar nimic pentru ca să rămână umilă”, a atacat-o conservatoarea.

Kamala Harris este căsătorită cu Doug Emhoff, care are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Citește și
Joe Biden, vizită în zonele distruse de uraganul Helene. Bilanțul furtunii a trecut de 190 de morți
Joe Biden și Kamala Harris, vizită în zonele distruse de uraganul Helene. Bilanțul furtunii a trecut de 200 de morți

”Răi şi meschini”

”Nu cred că ea înţelege că există multe femei care nu vor să fie umile. Iar multe femei au multă dragoste în viaţa lor”, i-a răspuns vicepreşedinta lui Alex Cooper, subliniind că femeile ar trebui mai degrabă ”să se ajure reciproc” decât să se critice.

Ea revine şi asupra unor declaraţii ale lui J.D. Vance.

Partenerul de cursă al lui Donald Trump s-a împotmolit în urmă cu câteva săptămâni într-o polemică, după ce pre reţele de socializare a reapărut un clip video din 2021.

El declara în acest clip că Kamala Harris, la fel ca alte femei puternice, este o ”childless cat lady” (”o femeie cu pisici şi fără copii”).

Kamala Harris respinge aceste declaraţii drept ”răutăcioase şi meschine”,

Însă ea dă asigurări la ”Call her daddy” că se bucură din cauză că aceste critici i-au permis să aibă discuţii aprofundate în acest subiect.

O familie ”modernă”

”Avem o familie de suflet şi o familie de sânge. Eu le am pe amândouă, este o binecuvântare. Am doi copii magnifici, Cole şi Ella, care-mi spun Mamala. Avem o familie foarte modernă”, a declarat ea.

”Ei sunt copiii mei şi iubesc aceşti copii mai mult decât orice. Familia poate lua mai multe forme. Oricine poate înţelege că nu mai suntem în anii '50. Familiile sunt toate diferite”, a declarat ea.

În urma scandalului provocat de partenerul său de cursă, Donald Trump a încercat să ia apărarea atât lui J.D. Vance, cât şi femeilor nulipare.

”Oamenii fără familie sunt mult mai buni. Ei sunt superiori în multe cazuri”, a declarat miliardarul pentru a evita să-şi pună în cap o parte a electoratului.

Democraţii au făcut aproape imediat o etichetă de campanie din ”childless cat lady”.

Această expresie a fost citată de către Taylor Swift atunci când a anunţat că o susţine pe Kamala Harris în alegeri.

Taylor Swift şi-a semnat acest lung mesaj în care a îndemnat la vot cu democrata, la 5 noiembrie, ”childless cat lady”.

Ea a postat atunci o fotografie în care apare împreună cu una dintre posicile sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult