Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a ieșit în trafic un șofer din Scoția. Polițiștii au fost uimiți când i-au văzut mașina

Un șofer din Scoția I-a uimit pe polițiști. Bărbatul circula cu mașina plină de zăpadă și abia vedea pe unde merge, scrie BBC.

Scenele au avut loc joi, pe o șosea din Dundee. Bărbatul avea geamurile pline de zăpadă și curățase doar o mică porțiune a parbrizului, cât să aibă o vizibilitate minimă.

Când au văzut în ce condiții circula, polițiștii l-au oprit imediat și l-au amendat.

Agenții au spus că nu s-au mai confruntat niciodată cu un asemenea caz extrem, în care un șofer să circule cu parbrizul și luneta acoperite aproape în totalitate cu zăpadă.

„Este un miracol că nimeni nu a fost rănit. Ofițerilor noștri nu le-a venit să creadă când au văzut mașina. Acest bărbat s-a pus în pericol pe el și pe ceilalți aprticipani la trafic, cât și pe pietoni, conducând mașina în aceste condiții”, a declarat inspectorul Greg Burns.

Citește și
trecere de pietoni
Un pensionar din Marea Britanie, amendat, după ce a pictat o trecere de pietoni pentru soția lui cu dizabilități
Marea Britanie a înregistrat cea mai scăzută temperatură de peste două decenii

 

Marea Britanie a înregistrat în cursul dimineţii de joi minus 22,9 de grade Celsius în mai multe zone din Scoţia, cea mai scăzută temperatură din ultimii 25 de ani, a informat Serviciului Naţional de Meteorologie (Met Office) citat de EFE.

Potrivit Met Office este vorba de cea mai geroasă noapte înregistrată din 1995.

Meteorologii au emis o alertă de cod galben de ninsoare şi gheaţă pentru ample zone din Scoţia în care serviciile de transport au fost afectate, care va rămâne în vigoare, în principiu, până la jumătatea zilei de vineri.

Potrivit experţilor meteo, ultima oară când temperaturile au ajuns la minus 20 de grade în Marea Britanie a fost la 23 decembrie 2010.

Aceste temperaturi extrem de scăzute au provocat perturbări ale transportului feroviar în Scoţia, a anunţat joi ScotRail.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult