Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimele din Cipru. O turistă ar fi filmat, fără să știe, o valiză cu trupul unei victime

O tânără din New York ar fi filmat, fără să știe, o valiză în care s-ar afla trupul unei victime, spun polițiștii.

Sarah Funk este o tânără vloggeriță care a mers în vacanță în Cipru, în 2017, unde a vizitat și un lac toxic. La scurt timp, tânăra a postat pe contul său de YouTube un video din acel loc. 

Recent însă, fanii acesteia au speculat că în valiza surprinsă în imaginile sale video s-ar putea afla victimele criminalului în serie care a ucis și două romance, potrivit The Sun.

Suspectul, Nicos Metaxas, de 35 de ani, povestise că a pus rămăşiţele unor victime în câteva valize, pe care le-a aruncat într-un lac toxic format într-o mină abandonată.

Până acum, individul, militar de carieră, a recunoscut 7 crime. Printre victime se numără și o româncă de 35 de ani şi fetița ei de 8 ani. Scafandrii au scos din lacul toxic o valiză în care s-ar afla rămășițele româncei.

Citește și
Proteste în Cipru, după ani de tăcere. Ce s-a întâmplat cu criminalul româncelor
Demiteri în lanţ în Cipru, în scandalul criminalului în serie care a ucis şi 2 românce

În acest context tensionat, pe reţelele de socializare circulă imagini ale unor valize, fotografiate întâmplător de turişti care au vizitat împrejurimile lacului în ultimii ani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult