Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Credeau că a murit de COVID și se pregăteau să îi incinereze cadavrul. Reacția familiei când femeia a „înviat”

O femeie de 76 de ani despre care se credea că a murit de COVID s-a trezit cu câteva momente înainte de a fi incinerată de familie, în cadrul unui ritual tradițional în India.

Femeia - identificată drept Shakuntala Gaikwad, a fost testată pozitiv cu Covid-19 în urmă cu două zile. A fost izolată acasă, însă starea ei s-a deteriorat rapid din cauza vârstei înaintate, iar pe 10 mai familia a decis să o ducă la un spital din Baramati, oraș aflat în vestul țării, relatează India Today.

Ajunsă în Baramati, femeia a trebuit să aștepte o perioadă îndelungată în mașină, cât timp rudele au încercat în zadar să îi facă rost de un loc în spitalul deja supraaglomerat. Shakuntala Gaikwad a devenit inconștientă cât aștepta în autoturism, iar familia a crezut că aceasta a murit.

Rudele au dus-o pe femeie înapoi acasă și au organizat ritualurile religioase. Au plasat trupul ei pe un suport de lemn și se regăteau să îl incinereze, conform tradiției locale, când Shakuntala a început să plângă și, bursc, a deschis ochii. În stare de șoc, familia a dus-o pe aceasta de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un polițist a confirmat pentru presa locală că incidentul a avut loc în satul Mudhale, din Baramati.

Citește și
oxigen india
Trei persoane au fost arestate în India, după ce ar fi vopsit mai multe stingătoare pentru a arăta ca buteliile de oxigen

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult