Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Craniul unui băiețel de doi ani și jumătate, dat dispărut anul trecut, a fost descoperit de un turist, în Franța

La nouă luni de la dispariția unui băiețel din Franța, părți din cadavrul micuțului au fost găsite în apropiere de Haut-Vernet, a anunțat duminică procuratura din Aix-en-Provence, citată de cotidianul Le Parisien.

Anchetatorii nu au oferit informații cu privire la cauza morții copilului, care avea doi ani și jumătate când a fost dat dispărut.

„Sâmbătă, jandarmeria națională a fost informată despre descoperirea în apropierea cătunului Vernet a oaselor” ale căror analize de identificare genetică au permis „să se concluzioneze în această duminică că sunt oasele copilului Emile Soleil”, a declarat procurorul din Aix-en-Provence, Jean-Luc Blachon, într-un comunicat de presă.

Un turist este cel care a făcut descoperirea șocantă sâmbătă, la 2 km de cătunul din care băiatul dispăruse. Potrivit unei alte surse apropiate anchetei, locul unde au fost găsite oasele ar fi accesibil unui copil foarte mobil, precum Émile.

Familia a fost anunțată duminică dimineață, în timp ce se afla la slujba de Paște.

Dintr-o sursă apropiată anchetei Le Parisien a aflat că a fost găsit craniul băiețelului, precum și dinții. Analizele au indicat că acestea erau într-adevăr oase aparținând băiețelului. Potrivit unei alte surse apropiate anchetei, noi săpături sunt efectuate în această duminică în zonă, deoarece oasele găsite sunt „incomplete”.

Rămâne o mare incertitudine: oasele au reapărut într-o zonă deja cercetată sau au fost mutate? Conform dovezilor inițiale, oasele ar fi putut fi descoperite într-o zonă în care câinii nu au trecut înainte. Dar deocamdată, din surse judiciare, nu a fost exclusă nicio ipoteză.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult