Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coronavirus: Australienii își fac stocuri de hârtie igienică. O rolă, vândută cu 1.000 de dolari

Panica provocată de epidemia de coroanvirus a curpins și Australia, unde oamenii au dată năvală în magazine ca să își facă provizii.

Însă cele mai căutat produse nu sunt cele alimentare, așa cum s-ar aștepta mulți. În topul listei de cumpărături s-a aflat hârtia igienică, produs care a devenit foarte rar în magazinele din Australia, relatează 7news.co.au.

Astfel, oamenii au început să se îndrepte către magazinele online.

Ca să se amuze de situație, mai mulți australieni au scos la vânzare role de hârtie igienică la prețuri uriașe, de până la 24.000 de dolari.

Aceștia nu se gândeau vreodată că cineva ar putea să plătească o asemenea sumă pentru o rolă de hârtie igienică, indiferent de împrejurări, însă unul dintre vânzătorii online a avut parte de o surpriză.

Citește și
coronavirus
Islanda a decretat stare de urgenţă după primele două cazuri de coronavirus confirmate

O persoană din New South Wales a plătit la o licitație pe eBay 1.000 de dolari pentru o singură rolă de hârtie igienică.

„Am listat-o mai mult pentru propriul amuzament, în contextul ultimelor evenimente. Ca să fiu sincer, nu mă așteptat ca cineva să liciteze măcar 10 dolari”, a spus persoana care a postat anunțul.

Un alt australian a cumpărat un bax de hârtie igienică cu 500 de dolari, deși în mod normal un pachet costă doar 15$.

Sursa citată preciează că cei doi cumpărători nu au achitat încă prețul produselor, însă au patru zile la dispoziție pentru a face acest lucru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult