Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Era foarte agresivă”. Copilul român din Belgia era mort de mai multe luni. A fost ucis de iubitul mamei și aruncat în lac

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă înfiorătoare într-o familie de români îngrozește Belgia. Un băiețel de 9 ani ar fi fost ucis în bătaie de iubitul mamei sale. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit într-un lac.

Femeia a fost arestată și pusă sub acuzare pentru agresiune și complicitate la omor. Iar partenerul ei, fugit între timp din Belgia, a fost prins în Olanda.

Crima a avut loc în orașul belgian Ghent. Potrivit presei belgiene, micuțul Raul ar fi fost bătut de partenerul mamei până și-a dat, în chinuri groaznice, ultima suflare.

Cei doi au aruncat apoi trupul într-un lac. La toate aceste scene a fost martoră sora băiatului. Copila de 12 ani este acum martor-cheie în anchetă. Fapta oribilă a fost descoperită după ce unchiul băiatului, aflat în Germania, a sunat la poliție, alertat de un schimb de mesaje bizare cu mama copilului.

Vecinii spun că violențele erau frecvente în familia de români.

Citește și
Ciocolata artizanală a devenit desertul preferat de Paște. Maeștrii cicolatieri au adus la noi rețete din Belgia
Ciocolata artizanală a devenit desertul preferat de Paște. Maeștrii cicolatieri au adus la noi rețete din Belgia

Localnic român: „Mama era foarte agresivă. Colegul meu și cu mine mâncam aici și am văzut-o lovind copilul în față. I-a dat sângele...”

Trupul copilului a fost găsit joi de polițiști, într-un cartier portuar din Ghent. Autopsia a arătat că victima murise deja de câteva luni. Mama copilului ucis a fost arestată și e după gratii. Femeia spune că principalul vinovat este iubitul ei.

Thierry Goffart, avocatul mamei: „Clienta mea a fost audiată. Ea cooperează pe deplin în anchetă. Cred că este important ca autoritățile să stabilească ce s-a întâmplat și să facă lumină asupra evenimentelor, pentru a putea încadra faptele”.

Partenerul femeii, tot român, a fost arestat într-un oraș din nordul Olandei și va fi extrădat autorităților belgiene. Parchetul nu a anunțat încă ce acuzații i se aduc, ci doar că e vizat în legătură cu crima din Ghent.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult