Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Comandantul flotei americane din Orientul Mijlociu, găsit mort. Ce spun anchetatorii

Şeful operaţiunilor Forţelor navale americane în Orientul Mijlociu, a fost găsit mort în Bahrein.

Şeful operaţiunilor Forţelor navale americane în Orientul Mijlociu, viceamiralul Scott Stearney, a fost găsit mort sâmbătă în Bahrein, a anunţat armata americană, precizând că în caz nu există suspiciuni privind un act criminal, relatează AFP.

Acest ofiţer, care a preluat în luna mai funcţia de comandant al Comandamentului central al forţelor navale ale SUA, care include Flota a 5-a, şi a Forţelor maritime combinate, a fost găsit mort în reşedinţa sa din Bahrein.

"Este o veste devastatoare pentru familia Stearney, pentru Flota a 5-a şi pentru Forţele navale în ansamblul lor. Scott Stearney era un războinic decorat al marinei militare", a declarat amiralul John Richardson, şef al operaţiunilor navale, într-un comunicat.

"În acest stadiu, nu suspectăm niciun act criminal", a adăugat el, precizând că Forţele navale americane şi Ministerul de Interne din Bahrein cooperează în cadrul anchetei.

Citește și
Kenya
A murit în timpul unui ritual de inițiere. Chinurile la care a fost supus un băiat timp de 14 zile

Oficiali din armata americană au declarat pentru canalul de televiziune CBS, sub rezerva anonimatului, că decesul viceamiralului "arată ca o sinucidere".

Atribuţiile de şef al operaţiunilor Forţelor Navale ale SUA în Orientul Mijlociu sunt acum deţinute de comandantul adjunct al Flotei a 5-a, contraamiralul Paul Schlise.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult