Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CNN: Rusia a tras șase rachete asupra orașului Liov din avioane aflate deasupra Mării Negre, la 1.000 km distanță

Cele șase rachete trase vineri dimineață asupra orașului Liov, din vestul Ucrainei au fost trase de avioane de luptă aflate deasupra Mării Negre, la circa 1.000 de kilometri distanță, scrie CNN, care citează armata ucraineană.  

Citește aici LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina, ziua 23. Ultimele informații

Rusia a lansat vineri dimineață șase rachete spre orașul Liov, potrivit forțelor armate ucrainene. Proiectilele au fost cel mai probabil rachete de croazieră trase din avioane de război aflate deasupra Mării Negre, se arată într-un comunicat pe Facebook al armatei ucrainene.

Două dintre rachete au fost interceptate de sistemele de apărare aeriană, se mai arată în comunicat. Orașul Liov se află la circa 1.000 de kilometri distanță de Marea Neagră.

Rachetele au lovit o fabrică de reparații avioane

Primarul din Liov a spus că rachetele au lovit o fabrică de reparații avioane din apropierea aeroportului. Lucrările din unitate s-au oprit înainte ca rachetele să lovească și nu au existat rapoarte privind victime în acest stadiu, a spus el.

Citește și
laboratoare ucraina
Armata rusă susține că are dovezi conform cărora SUA au finanțat bioexperimente în Ucraina

Un echipaj CNN din Liov a auzit mai multe explozii la aproximativ 6:30 a.m., ora locală, iar din direcția aeroportului internațional Danylo Halytskyi, spre vestul orașului, s-a văzut ieșind fum.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult