Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine sunt primele victime identificate după atacurile din Sri Lanka

Mai multe explozii au avut loc duminică dimineață, în timpul slujbei de Paşte, în Sri Lanka. Bilanţul este uriaş - 207 morţi şi peste 400 de răniţi - şi continuă să crească.

 

Au fost identificate primele victime ale atacurilor. Este voba despre Shantha Mayadunne, o bucătăreasă celebră și fiica sa, potrivit Mirror

Familia Mayadunne se cazase o la hotelul Shangri-La din Colombo, unul dintre țintele vizate de atacuri.

Fiica Shanthei, Nisanga, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mesajul „Masa de Paște, împreună cu familia”, la scurt timp înainte de atentat. Potrivit site-ului de socializare, tânăra a studiat la Universitatea din Londra.

„Nisanga a fost o fată foarte populară în timpul facultații. Deși era foarte inteligentă, mama ei, care era o bucătăreasă renumită, a făcut-o să fie și mai populară. Mama sa, Shantha Mayadunne, era de asemenea o femeie foarte respectată și era o sursă de inspirație în bucătăriile din Sri Lanka”, spune Radha Fonseca, o apropiată a familiei.

Citește și
teodor melescanu
Atacurile din Sri Lanka. Meleşcanu: „Opt copii români au fost duşi într-o unitate militară”

Guvernul a declarat stare de asediu, după ce trei biserici catolice din Colombo, Negombo şi Batticaloa şi trei hoteluri de lux din zona capitalei Colombo au fost ţinta unor atacuri cu bombă, în care au pierit cel puţin 200 de persoane şi au fost rănite în jur de 450. O a şaptea explozie a avut loc câteva ore mai târziu, la grădina zoologică din Colombo, urmată de a opta, într-o zonă rezidenţială.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult