Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine sunt liderii Ministerului Afacerilor Interne care au murit în accidentul de elicopter de lângă Kiev

Your browser doesn't support HTML5 video.

Presa din Ucraina anunță că cei mai importanți oameni din Ministerul Afacerilor de Interne au murit, miercuri, în accidentul aviatic de la Brovarî, din regiunea Kiev.

În urma prăbușirii elicopterului în Brovarî, regiunea Kiev, și-au pierdut viața cei din conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Printre cei decedați se numără Ministrul Afacerilor Interne, Denis Monastîrski (foto, dreapta), primul său adjunct Evgheni Ienin și secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Iuri Lubkovich.

În total, s-au raportat 17 decese, iar printre cei care și-au pierdut viața se numără inclusiv trei copii. Acest lucru a fost anunțat de șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Ihor Klymenko.

"În această dimineață, 18 ianuarie, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență s-a prăbușit în Brovarî. În urma prăbușirii elicopterului, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a murit: ministrul, primul ministru adjunct și secretarul de stat", a declarat șeful Poliției Naționale, potrivit Obozrevatel.

Între altele, 22 de răniţi, printre care zece copii, au fost spitalizaţi, conform lui Klymenco.

Citește și
KIEV
Oficialii de la Kiev au raportat explozii puternice în capitală. „Inamicul atacă din nou”

Elicopterul s-a prăbuşit la Brovarî, un oraş cu circa 100.000 de locuitori aflat la est de Kiev.

"Erau copii şi angajaţi în grădiniţă la momentul producerii acestei tragedii. Toată lumea a fost evacuată. Există victime'', a scris guvernatorul regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, pe aplicaţia Telegram.

Imaginile difuzate pe social media arată un incendiu de amploare la locul prăbuşirii aparatului de zbor. Deocamdată nu există informaţii privind cauza acestei tragedii.

Elicopterul aparţinea Serviciului ucrainean pentru situaţii de urgenţă, aflat în subordinea Ministerului de Interne, a explicat un purtător de cuvânt al forţelor aeriene ucrainene, notează Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult