Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chelneriță surprinsă de un șofer de TIR. I-a lăsat bacșis în valoare de 2000 de dolari

O chelneriță din Oklahoma a primit avut parte de o surpriză neașteptată de ziua mamei, când un client - șofer de TIR - i-a lăsat două bacșișuri consistente.

Brenda Pearson lucra la 4 Star Diner, în localitatea americană Roland, într-o duminică, când David Platt a venit și a comandat un cheeseburger la pachet. Atunci când a mers să plătească, I-a spus ca voia să îi lase un bacșiș de 1000 de dolari.

„Am spus, poftim? Vorbiți serios? A răspuns afirmativ. Nu-mi venea să cred. Abia mai puteam să respir. Mi s-a tăiat respirația", a declarat Brenda Pearson pentru 5 News KFSM, relatează Fox News.

David Platt a mărturisit că după ce vorbise a vorbit puțin cu Pearson puțin, a crezut că i-ar putea folosi banii.

„Am vorbit despre Dumnezeu, despre viața și despre copiii ei. Mi-a dat impresia că avea probleme și m-am gândit să o ajut puțin", a declarat pentru 5 Newsmai spus bărbatul.

Citește și
Bacsis
Impozitarea bacșișului se întoarce. Patronii de restaurante cer acum măsura

O oră mai târziu, Platt s-a întors la local să comande plăcintă și i-a lăsat lui Pearson un alt bacșiș, în valoare de 1000 de dolari.

„Banii nu sunt decât hârtii sau niște numere pe un ecran; doar la acest lucru se rezumă satisfacerea personală. Atunci când ajuți altă persoană, mai oferi ceva acestei lumi. Este o investiție, iar oamenii, oamenii sunt cei importanți”, a declarat Platt.

Pearson a afirmat că banii au fost mană cerească și că plănuiește să îi folosească să platească facturile restante și să aibă grijă de copii și de familie. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult