Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puţin 30 de morţi într-un bombardament israelian asupra taberei Maghazi din Gaza

Cel puţin 30 de persoane au fost ucise şi alte o sută rănite într-un bombardament israelian lansat sâmbătă seara asupra taberei de refugiaţi Maghazi din centrul Fâşiei Gaza, a anunţat Ministerul Sănătăţii Hamas.

„Peste 30 de martiri au ajuns la spitalul martirilor Al-Aqsa din Deir Al-Balah după masacrul comis de ocupaţie în tabăra Maghazi din centrul Fâşiei Gaza”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Ashraf Al-Qudra, potrivit unui comunicat, relatează AFP, scrie Agerpres.

Majoritatea victimelor „sunt copii şi femei”, a adăugat ministerul, menţionând că atacul a vizat direct case. Un fotoreporter al agenţiei de presă turce Anadolu a declarat pentru AFP că locuinţa lui s-a prăbuşit parţial într-un atac aerian care a lovit casa vecinilor săi din tabăra Maghazi, făcând numeroase victime, între care doi dintre copiii acestora.

Contactat, un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că verifică dacă forţele israeliene au acţionat în zona taberei de refugiaţi Baghazi.

Citește și
Ali Khamenei si Ismail Haniyeh
Şeful Hamas, întâlnire cu liderul suprem iranian la Teheran

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult