Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai așteptat moment al încoronării Regelui Charles al III-lea, în imagini | FOTO

De departe cel mai așteptat moment de la încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost cel în care monarhul, însoțit de regina consoartă Camilla, și de ceilalți membri ai familiei regale birtanice au ieșit la balconul regal al Palatului Buckingham.  

După ce regele Charles al III-lea și regina Camilla au fost încoronați la Westminster Abbey, aceștia și alți membri ai familiei regale s-au îndreptat spre Palat pentru procesiunea de încoronare.

Regele și regina consoartă au călătorit cu Gold State Coach, o trăsură de aur care a fost folosită la fiecare procesiune de încoronare începând cu 1831.

Regele și Regina au apărut mai târziu pe balconul emblematic al Palatului. Acestora li s-au alăturat alți membri de rang înalt ai familiei regale, inclusiv prințul William, prințesa Kate, prințul Edward și ducesa Sophie.

Copiii lor - prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis de Wales, precum și James, conte de Wessex, și Lady Louise - plus doamnele de onoare ale Camilei au apărut, de asemenea, la balcon.

Citește și
regele charles
Regele Charles al III-lea, mesaj pentru români înainte de încoronare, prin intermediul Știrilor PRO TV: Nu voi uita niciodată

A lipsit însă prințul Harry, ceea ce denotă că el a ales să nu participe la restul evenimentelor care vor avea loc pe parcusul zilei. Duce de Sussex a fost văzut ultima dată ieșind din Westminster Abbey, după slujba de încoronare.

Soția ducelui de Sussex, Megan, și cei doi copii ai lor, nu au venit în Marea Britanie pentru această ocazie. Încoronarea a avut loc în aceeași zi cu cea în care fiul cuplului, Prințul Archie, împlinește patru ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult