Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce i-a transmis șefului său un șofer de camion după ce a aflat că a câștigat la loto

Un șofer de camion din Marea Britanie și-a anunțat șeful că făcea ultima lui cursă, iar de a doua zi nu se va mai prezenta la muncă, după ce a aflat chiar în timp ce conducea că a câștigat 400.000 de euro la loto.  

Un șofer de camion din Marea Britanie și-a părăsit locul de muncă imediat după ce a aflat că a câștigat și el, și soția lui câte 166.666 de lire sterline (circa 196.000 de euro) la loterie, scrie Insider.

Bărbatul care muncea de peste 40 de ani pe această meserie s-a despărțit totuși în termeni amiabili de șefii săi și a spus că este timpul pentru o pauză.

Tony Hedley, în vârstă de 68 de ani, și soția sa, Christine, din Newcastle, au avut ambii bilete câștigătoare la Loteria Codurilor Poștale. Bărbatul a spus că se afla în camionul său când a primit un apel care îi spunea că a câștigat. Imediat după ce a aflat că s-a îmbogățit, și-a sunat angajatorul și i-a spus: „Nu mai vin de mâine la muncă, iar acesta este ultimul meu schimb”.

”M-am întors la bază, am lăsat remorca jos, iar managerul meu mi-a spus: „Tu, norocosule”, mi-a strâns mâna și mi-a urat toate cele bune”, a mai povestit bărbatul.

Citește și
castig loto
Un bărbat a câștigat la loto și a împărțit banii cu fiica lui. Apoi a dat-o în judecată ca să-i ia înapoi
Ce vor face cu banii

"Am muncit toată viața și cred că este timpul să fac o pauză. Când au dezvăluit codul câștigător a fost pur și simplu suprarealist", a adăugat el.

Cuplul spune acum că plănuiește să-și folosească câștigurile pentru a-și renova baia și grădina și pentru a se bucura de o vacanță în Scoția. Ei au spus că intenționează să folosească banii și pentru a-și ajuta familia, care include doi copii, patru nepoți și un strănepot care urmează să se nască în curând.

"Nu-mi venea să cred. Pur și simplu am plâns", a spus și soția Christine Hedley, o asistentă didactică în vârstă de 65 de ani. „Este încă de necrezut; mă trezesc dimineața și mă gândesc: „Am visat asta?”.

„Este minunat să știm că ne putem relaxa și să trăim viața pentru noi acum”, a mai spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult