Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au aflat autorităţile britanice despre principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marea Britanie depinde acum de Iordania ca să rezolve crima căreia i-a căzut victimă romanul Tudor Simionov. Suspectul principal a fugit din Londra şi s-ar fi refugiat în Regatul Hasemit.

Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care l-a înjunghiat pe Tudor Simionov, romanul de 33 de ani angajat să păzească intrarea la o petrecere luxoasă din Londra.

Poliţia britanica încearcă acum să obțină cooperarea autorităților iordaniene pentru un interogatoriu.

"Hamed a plecat din Marea Britanie la scurt timp după crimă. Poliţia încearcă acum să îi dea de urmă pentru a îl interoga", a declarat o sursă pentru The Sun.

Tudor Simionov, fost sportiv de performanță al Clubului Dinamo București, a fost înjunghiat mortal în faţa unul local din Londra.

Citește și
Tudor Simionov, londra, ucis, bataie
Noua înregistrare cu lupta în care a murit Tudor Simionov. Ce apare pe imagini. VIDEO

Concluziile medico-legale - susțin surse apropiate de anchetatorii din poliția metropolitană londoneză - au aratat că Tudor ar fi fost înjunghiat nu de unul, ci de mai mulți agresori.

în timpul confruntării în care fostul sportiv a încercat să își apere colegii de la clubul pe care îl păzeau s-a confruntat cu nu mai puțin de 9 indivizi.

Aceleași surse menționează faptul că trupul romanului era plin de răni provocate de cuțit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult