Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un bărbat care a luat micul dejun la un fast food renumit aproape în fiecare zi, timp de 36 de ani

Un bărbat din Virginia de Vest, care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, și-a sărbătorit vineri, la McDonald's, cea de-a 100-a aniversare.    

Zan White ia micul dejun la un McDonald's din Elkins aproape în fiecare zi, de 36 de ani, ca parte a unui grup pe care l-a înființat și care a fost numit Clubul ROMEO, o abreviere de la Retired Old Men Eating Out, a declarat el pentru postul local de televiziune WDTV. Adesea ia masa acolo cu un grup de aproximativ 12 de prieteni, conform Business Insider.

White a declarat postului de televiziune că nu este sigur de ce a trăit atât de mult, dar că nu plănuiește să își schimbe obiceiurile pe măsură ce îmbătrânește.

„Vin aici de 36 de ani. Nu mă pot opri acum”, a spus el.

White a servit ca reparator de radare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În afară de asta, și-a petrecut întreaga viață trăind în Elkins.

Citește și
jandarmerie
Un jandarm care a furat mâncare de 111 lei a fost iertat de Tribunalul Militar Cluj pentru că „nu există interes public”

„L-am văzut pe Zan în fiecare dimineață, cam în cei 24 de ani de când lucrez. Este o bucurie să îl văd în fiecare dimineață, este unul dintre cele mai importante momente ale zilei mele”, a declarat Marc Godwin, supervizor de zonă la McDonald's, pentru WDTV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult