Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit o femeie după ce s-a filmat mâncând supă de liliac. „Este un comportament foarte riscant”

O creatoare de conținut din Thailanda, care se ocupa de domeniul gastronomic, a fost arestată după ce s-a filmat în timp ce mânca supă de liliac.

Vloggerița Phonchanok Srisunaklua  a fost arestată după ce a stârnit temeri privind izbucnirea unei noi pandemii, potrivit Daily Star.

Femeia poate fi văzută și auzită în timp ce mușcă din carnea liliacului în fața camerei de filmat.

Creatorea de conținut a cerut scuze fanilor după ce a distribuit videoclipul în care consumă carne de liliac pe Youtube. Mai mult de atât, ea a șters materialul video.

Poliția a confirmat că femeia a fost arestată joi, 10 noiembrie, în provincia Sakon Nakhon pentru că a consumat o specie protejată.

„Îmi pare foarte rău pentru toată lumea. Nu cred că ceea ce am făcut a fost nesăbuit, dar ar putea fi un lucru rău și îmi cer scuze tuturor fanilor care sunt dezamăgiți de mine”, a declarat femeia.

Citește și
virus
Un nou virus a fost descoperit la un animal din Rusia. Cercetătorii au mai multe îngrijorări cu privire la el

Creatoarea de conținut a spus poliției că a cumpărat creatura de la o piață de lângă granița thailandeză cu Laos.

„Am fost șocat să văd acest lucru în clip deoarece incidentul nu ar trebui să se întâmple. Este un comportament foarte riscant, mai ales că liliecii au o mulțime de agenți patogeni”, a menționat medicul veterinar Pattaraphon Manee-on, din cadrul cadrul Departamentului Parcurilor Naționale, Faunei Sălbatice și Conservarii Plantelor.

„Pe lângă îngrijorarea legată de boala provenită de la lilieci, această femeie ar putea fi vinovată de încălcarea Legii privind conservarea și protecția vieții sălbatice, deoarece liliecii sunt animale protejate”, a mai spus medicul.

Liliecii au fost considerați drept sursa principală de proveniență pentru visrusul SARS-CoV-2, care a provocat pandemia de COVID-19.

Pe de altă parte, videoclipurile cu localnici care mănâncă lilieci și alte animale exotice sunt tot mai răspândite în mediul online.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult