Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a făcut un britanic după ce a primit cheia de la casa vecinei sale. Femeia l-a prins cu ajutorul camerelor de filmat

Un bărbat a fost surprins de camerele de filmat în timp ce încerca să îndepărteze dispozitivele secrete de înregistrare pe care le-a ascuns în casa vecinei sale, inclusiv pe patul ei.

William Nolan, în vârstă de 59 de ani și soția sa au primit o cheie pentru casa vecinei Debbie Wearing-Jones, astfel încât să-i poată hrăni pisicile în timp ce ea era plecată.

Debbie, în vârstă de 64 de ani, a fost îngrozită când a găsit un dispozitiv de înregistrat vocea sub măsuța ei de cafea și apoi un altul în spatele tăbliei patului.

Cum a reușit Debbie să îl prindă pe William

Văduva a instalat camere de filmat pe care le-a ascuns pentru a-l prinde pe bărbat, care a venit să își ia înapoi echipamentul de înregistrare.

„M-am simțit total violată”, a spus Debbie, care credea că vecinii săi sunt „normali” și „prietenoși”, potrivit Daily Star.

Citește și
politie
Înregistrare audio. Doi tineri acuză mai mulți polițiști din Bacău că i-au înjurat și bătut la audieri

„Întotdeauna m-am crezut norocoasă să-i am ca vecini. Sue fusese întotdeauna cea mai vorbăreață dintre cei doi, dar Bill era un bărbat drăguț, politicos, chiar dacă puțin timid. Bineînțeles că acum am altă părere”, a spus Debbie.

Unde a găsit Debbie dispozitive de înregistrare

Debbie lua cina acasă cu partenerul ei când a găsit o cutie de plastic neagră sub masă, lipită cu bandă adezivă.

Aceasta a crezut inițial că ar putea fi una dintre jucăriile nepotului ei, dar curând și-a dat seama că este spionată, în urma unei căutări pe internet.

În timp ce căutau să vadă dacă există mai multe astfel de dispozitive în casă, cei doi au găsit un reportofon în spatele tăbliei patului.

Cuplul a raportat descoperirea la poliție, dar autoritățile au spus că fără niciun semn de intrare forțată, cei doi vor avea nevoie de dovezi suplimentare.

După ce a instalat camerele, Debbie i-a spus soției lui Nolan că va pleca. O jumătate de oră mai târziu, acesta a fost filmat căutându-și dispozitivele dispărute.

Bărbatul a fost trimis la închisoare pentru patru luni 

Nolan, tată a patru copii, și-a recunoscut vina pentru urmărirea lui Debbie și a fost trimis la închisoare pentru patru luni.

Judecătorul David Wain a descris cazul ca fiind una dintre cele mai grave infracțiuni de urmărire pe care le-a văzut.

„În aceste zile o rog pe nepoata mea să-mi hrănească pisicile”, a spus Debbie, din Erdington, Birmingham. „Dacă am învățat ceva, asta e că nu știi în cine poți avea încredere.”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult