Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz uluitor în Filipine. Angajata unui aeroport ar fi înghițit 300 de dolari furați de la un pasager

O angajată a unui aeroport din Filipine a fost surprinsă de o cameră de luat vederi în timp ce introducea obiecte în gură, relatează CNN. Ea este suspectă că ar fi furat 300 de dolari de la un pasager și ulterior i-a înghițit.

Incidentul a avut loc în Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Ninoy Aquino din Manila, pe 8 septembrie, potrivit The Inquirer, un ziar în limbă engleză din Filipine, citează Insider.

Biroul pentru Securitatea Transporturilor a postat marți pe rețelele sociale o declarație cu privire la acest incident.

A fost deschisă o anchetă pentru furtul a 300 de dolari, conform comunicatului postat de Biroul pentru Securitatea Transporturilor.

News5, un post de televiziune local, a distribuit online imagini cu incidentul de la aeroport care a avut loc pe 20 septembrie.

Citește și
ambarcațiune răsturnată
O ambarcațiune cu zeci de pasageri s-a scufundat în Filipine. Cel puțin 23 de persoane au murit

În înregistrare, femeia poate fi văzută cum bagă ceva în gură, în timp ce ține în mână o sticlă de apă. Ulterior, înregistrarea video o arată pe aceasta cum bea apă, scoate ceva din buzunar și împinge obiectul cu degetul în gură.

Din imaginile video disponibile, Insider nu a reușit să identifice exact ce mânca angajata aeroportului.

Femeia a negat că ar fi furat bani de la un pasager și a susținut că mânca ciocolată, a declarat Ma. O. Aplasca, administratorul Biroului pentru Securitatea Transporturilor.

„Nu așa se mănâncă în mod normal ciocolata”, a spus Aplasca. Femeia lucra la aeroport de șapte ani și câștiga un salariu lunar de 16.000 de pesos filipinezi, adică aproximativ 281 de dolari, a precizat Aplasca.

Aeroportului Internațional din Manila a refuzat să comenteze cele întâmplate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult