Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz revoltător într-un tren din Rusia. Un conductor a aruncat o pisică dintr-o locomotivă, la -30 de grade. FOTO + VIDEO

Compania feroviară de stat RZhD și-a cerut scuze propritarilor unei pisici, care a murit din cauză că o controloare a aruncat-o din tren, la minus 30 de grade.  

„Regretăm sincer că pisica Twix a murit”, a declarat compania feroviară, promițând că își va schimba regulamentul. Se pare că șefa de tren ar fi confundat pisica care scăpase din cutia de călătorie cu o pisică fără stăpân, scrie The Guardian.

Dispariția lui Twix a determinat sute de voluntari să caute în zona gării din Kirov, unde au fost raportate temperaturi de până la -30C. Pisica a fost în cele din urmă găsită moartă sâmbătă, fiind identificată ulterior de proprietari.

Au existat apeluri pentru demiterea și eventuala urmărire penală a conductorului pentru acțiunile sale, existând petiții separate care cer fiecare dintre acestea.

Citește și
pisica caine
O pisică și-a arătat loialitatea cu riscul propriei vieți. A sărit în ajutorul câinelui, care era atacat de doi coioți

Aproape 70.000 de persoane au semnat petiția care solicită deschiderea unei anchete penale împotriva ei, după ce autoritățile locale au refuzat să facă acest lucru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult