Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cascadorul care a dublat-o pe regina Elisabeta a II-a la Jocurile Olimpice din 2012, condamnat pentru că și-a atacat iubita

Un tribunal din Marea Britanie l-a condamnat la un an și jumătate de închisoare pe cascadorul care a dublat-o pe regina Elisabeta a II-a la Jocurile Olimpice din 2012, după ce acesta și-a aruncat iubita pe scări și i-a zdrobit umărul.

Gary Connery, 53 de ani, a fost condamnat, marți, pentru vătămare corporală gravă din culpă, a declarat, pentru CNN, un purtător de cuvânt al Curții Coroanei din Oxford.

Pe lângă condamnarea la închisoare pentru atac, care a avut loc în octombrie 2020, judecătorul a impus și un ordin de restricție, a precizat purtătorul de cuvânt.

„Este foarte clar că nu ai arătat absolut niciun fel de remuşcări pentru ceea ce s-a întâmplat şi nu ți-ai asumat vina pentru ceea ce s-a întâmplat”, i-a spus judecătorul Nigel Daly lui Connery, potrivit agenţiei de presă PA Media.

În 2012, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, Connery l-a înlocuit pe monarhul britanic într-o scenetă în care regina l-a întâlnit pe James Bond, interpretat de Daniel Craig, înainte ca amândoi să pară că urce într-un elicopter pentru a zbura spre stadionul Olimpic.

Citește și
regina elisabeta scotia
Prima apariție a Reginei Elisabeta a II-a după Jubileul de Platină - VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult