Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alimentul interzis de regele Charles al III-lea în bucătărie. Ce nu au voie bucătarii să cumpere niciodată

Regele Charles este foarte pretențios când vine vorba de mâncare. Monarhul consumă anumite alimente în mod regulat, iar pe unele le refuză complet.

În timpul unei emisiuni Lorraine pe ITV, editorul regal Russell Myers a explicat cum regele Charles a căutat să angajeze un nou bucătar privat la începutul acestui an.

Întrebată de Myers care crede că este mâncarea preferată a lui Charles, prezentatoarea Lorraine Kelly a răspuns: „Nu știu, limbă de ciocârlie? N-am idee”.

Ce mâncare preferă regele Charles

„Este mai simplu. Este un ou fiert”, a spus Myers.

„Cu toate acestea, masa lui ideală este risotto cu ciuperci sălbatice și miel bio”, a adăugat specialistul regal. „Dar ciupercile, evident, trebuie culese din propria lui moșie”, a mai spus Myers.

Fostul bucătar regal Darren McGrady și-a amintit de o perioadă în care încuraja personalul de la Balmoral din Scoția să meargă să culeagă ciuperci de pe proprietatea castelului, potrivit Express. 

Citește și
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Viața Reginei Elisabeta a II-a în cifre. Câți câini din rasa ei preferată a avut. FOTO

„Iubește ciupercile sălbatice și își duce bucătarii la Balmoral pentru a le arăta unde sunt cele mai bune ciuperci”, a spus McGrady, adăugând: „Le-am adus înapoi la Palatul Buckingham și au fost cele mai uimitoare ciuperci porcini.”

Alături de ciuperci, mielul sau carnea de oaie se spune că sunt, de asemenea, alimentele preferate ale regelui Charles, pe care McGrady „le-a gătit mult la Palatul Buckingham”.

Regele este mereu interesat de sursa mâncării pe care o consumă. Care este alimentul pe care nu îl consumă niciodată

Bucătarul a adăugat că regelui îi place să mănânce și a fost întotdeauna interesat de „ce a fost servit și de unde a fost obținut”.

Dar există un aliment pe care noul monarh nu-i place să îl mănânce - foie gras. Produsul animal provine din rață sau gâscă și poate fi obținut numai după ce animalul este hrănit forțat pentru a-și mări ficatul.

În ultimii ani, hrănirea forțată a determinat organizațiile de caritate pentru animale să facă campanii împotriva fabricării și vânzării produsului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult