Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cardinal italian, despre un ”vaccin al iubirii” împotriva ”virusului păcatului”: ”Pandemia cu siguranță nu e de la Dumnezeu”

Cardinalul italian Giuseppe Versaldi, membru al Congregaţiei pentru Educaţie Catolică, a preconizat un ”vaccin al iubirii” pentru a lupta împotriva ”virusului păcatului”, care este cauza tuturor bolilor din lume, inclusiv a pandemiei de Covid-19.

 

”Tot răul pe care îl găsim, din păcate, în istoria Omului şi, prin urmare, această pandemie, nu poate fi cu siguranţă atribuit lui Dumnezeu”, scrie el în Osservatore Romano, cotidianul Vaticanului.

”Ceea ce, la originea creaţiei lumii, a răsturnat lucrarea lui Dumnezeu a fost alegerea liberă a omului de a nu avea încredere în Dumnezeu şi de a urma un proiect alternativ. Asta a declanşat în arborele creaţiei virusul păcatului”, a mai spus cardinalul.

”Să revenim la o comuniune mai strânsă cu Dumnezeu, nu ca să-l convingem să ne ajute, ci mai degrabă să ne convingem noi înşine să luptăm împotriva răului şi să inoculăm vaccinul iubirii care cucereşte lumea”, a concluzionat Versaldi, 76 de ani.

Citește și
coronavirus
Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 24 martie. Peste 16 mii de decese la nivel mondial

Noul coronavirus a făcut aproape 17.000 de decese în întreaga lume de la apariţia sa în decembrie şi peste 386.350 de cazuri de infectare au fost diagnosticate în 175 de ţări şi teritorii de la începutul epidemiei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult