Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Capul finalistei Miss Elveția ciopârțite și pasată cu blenderul de soț, găsit de tatăl ei într-o pungă. Copiii se jucau lângă

Tatăl câștigătoarei Miss Elveția din 2007 ucise, ciopârțite și pasată cu blenderul de soțul ei și-a dat seama de îngrozitoarea tragedie după ce a găsit capul fiicei sale într-o pungă de gunoi în casa ei, în timp ce copiii se jucau pe lângă aceasta.  

Cazul fostei finaliste Miss Elveția omorâte, tranșate cu un ferăstrău electric și pasată cu blenderul de soțul ei scoate la iveală în continuare detalii morbide, potrivit Independent.

Astfel, îngrozitoare crimă a fost descoperită chiar de tatăl ei, care a venit acasă la fiica sa pentru a afla ce se întâmplă cu ea, după ce soțul ei i-a spus că femeia a plecat pur și simplu de acasă. Tatăl a găsit capul fiicei sale într-un sac de gunoi din spălătoria casei, în timp ce copiii se jucau prin preajmă.

Kristina Joksimovic, de 38 de ani, ar fi fost sugrumată, dezmembrată și apoi pasată cu un blender, în casa ei de lângă Basel. Soțul ei, numit Thomas în presa locală, este judecat acum pentru omor.

Citește și
Politie
O femeie a fost bătută cu pumnii și picioarele de propriul fiu, pe o stradă din Argeş. Ea a fost dusă de urgenţă la spital

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută pe 13 februarie, după ce părinții ei au devenit îngrijorați pentru că nu mai dădeau de ea, iar tatăl a început să-i percheziționeze casa după ce ginerele său s-a prefăcut în mod repetat că nu știe unde se află soția sa.

În timpul acestei căutări, bărbatul a observat părul auriu al fiicei sale vizibil din interiorul unui sac de gunoi și a descoperit astfel că a fiica sa fost ucisă, a declarat un prieten de familie.

Părinții Kristinei au pus la îndoială dispariția ei după ce grădinița unde mergeau nepoții lor i-a contactat, pentru a le spune că mama lor nu a mai venit ca să-i ia acasă, ca de obicei. S-au dus la casa fiicei lor, dar soțul Thomas le-ar fi spus că nu știa unde e și a adăugat că aceasta mai „pleacă uneori”.

„Timp de mai multe ore, s-a prefăcut că nimic nu era în neregulă, discutând cu tatăl ei și pregătind cina pentru toată lumea înainte de a duce copiii la culcare”, a spus o prietenă de familie.

La scurt timp, însă, tatăl a ieșit țipând din casă și a cerut unui trecător să sune imediat la poliție. Tocmai găsise capul fiicei sale într-o pungă de gunoi.

Indicii concrete de boală mintală pentru soțul ucigaș

Potrivit presei locale, cadavrul femeii a fost dezmembrat în spălătorie cu o unealtă electrică, un cuțit și un foarfece”. Mai multe părți ale corpului au fost apoi pasate cu un blender și dizolvate într-o substanță chimică.

O autopsie a indicat cauza morții ei ca fiind strangularea, în timp ce au existat și semne anterioare de traume cu forță contondente.

Soțul a făcut recurs pentru a fi eliberat din arest, dar apelul a fost respins de Curtea Federală după ce bărbatul ar fi mărturisit că a ucis-o pe câștigătoarea din 2007 a titlului Miss Elveția de Nord-Vest, cu care avea doi copii.

O investigație în curs de desfășurare a constatat că există „indicii concrete de boală mintală” la baza cazului, Thomas susținând că a acționat în legitimă apărare.

Între timp, procurorii susțin că Thomas a dat dovadă de „o lipsă de empatie și sânge rece după ce și-a ucis soția” și a încercat să ascundă crima.

„Ultima săptămână, în special, a fost foarte grea pentru noi, prietenii ei, după ce aceste detalii îngrozitoare au ieșit la iveală în instanță. De când a murit, tot ce putem face este să plângem”, a spus o prietenă a femeii ucise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult