Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Capitala Turciei, lovită de o viitură uriaşă. Oamenii s-au refugiat pe acoperişuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene dramatice au fost surprinse în capitala Turciei. O ploaie torenţială a dus la formarea unor viituri furioase pe străzile oraşului.

Puhoaiele au luat pe sus maşini şi camioane. Iar zeci de şoferi au fost prinşi în apele învolburate şi doar o minune a făcut ca nimeni să nu moară. Şase oameni au fost însă răniţi.

Scene apocaliptice s-au derulat ieri pe străzile cartierului Mamak din Ankara. Oamenii s-au refugiat pe acoperişuri şi au privit neputincioşi cum apele năvălesc pe străzi cu o forţă incredibilă, izbind camioane şi maşini unele de altele. Se întâmplă după o rupere de nori care a durat doar nouă minute.

Un bărbat s-a refugiat pe capota unui autoturism luat de apele învolburate. În imaginile filmate de un martor aflat pe marginea străzii îl vedem la un pas de a fi lovit de un camion, care se opreşte în ultimul moment. Presa turcă scrie că omul a scăpat teafăr.

Peste 160 de maşini au suferit stricăciuni din cauza viiturii, iar în multe dintre ele erau oameni atunci când au fost luate pe sus. Zeci de clădiri au fost, de asemenea, inundate.

Citește și
Dunare
Dunărea continua să creeze probleme în toate localităţile pe care le traversează. Șoferii, nevoiţi să treacă prin apă

Situaţia este de o gravitate fără precedent, a declarat primarul Ankarei. Regiunea capitalei este predispusă la inundaţii, dar nu mai fusese lovita de unele atat grave din anii 90.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult