Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cancelarul Austriei, după întâlnirea cu Putin: Mintea lui este setată pe o logică a războiului

Mintea lui Putin este setată acum pe o logică a războiului, iar el acționează conform acesteia, l-a caracterizat marți cancelarul austriac pe președintele rus, după prima întâlnire a unui lider cu Putin de la izbucnirea războiului din Ucraina.  

”Putin s-a fixat acum într-o mentalitate a cărei logică este dictată de război și acționează în consecință”, a declarat marți cancelarul Karl Nehammer presei austriece, citate de The Guardian.

Cu toate acestea, președintele rus continuă să respingă termenul „război”, pe are nu îl folosește în vorbirea curentă, a mai sesizat Nehammer, care este primul lider UE ce îl vizitează pe Putin la Moscova, după ce acesta a declanșat războiul din Ucraina.

Cancelarul Austriei a mai spus că ”nu este optimist” după întâlnirea cu Putin și nu întrevede o soluție diplomatică la războiul din Ucraina, deoarece președintele rus a fost prins în propria sa logică cu privire la natura conflictului.

Putin respinge masacrul de la Bucea, spunând că a un ”atac fals” al Ucrainei

Karl Nehammer, din Partidul Popular austriac conservator, s-a întâlnit luni cu Putin timp de aproximativ 75 de minute la Novo-Ogaryovo.

Citește și
drona, Orlan-10, Rusia, Ucraina
VIDEO uimitor. Ce au descoperit soldații ucraineni după ce au desfăcut o dronă rusească

Într-o conversație pe care Nehammer a descris-o ca fiind „directă, deschisă și dură”, cancelarul austriac i-a transmis lui Putin că UE va intensifica sancțiunile atâta timp cât vor mai exista victime în război și și-a exprimat impresiile profunde de la Bucea, pe care a vizitat-o înainte de călătoria în Rusia.

Putin a respins însă categoric acuzațiile privind masacrul rus din Bucea, a informat ziarul Frankfurter Allgemeine, susținând că sunt ”atacuri false” din partea ucraineană.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult