Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ținuta controversată a Reginei Camilla de la încoronare. Este semnată de unul din designerii favoriți ai prințesei Diana FOTO

Regina consoartă Camilla a strălucit la încoronarea regelui Charles al III-lea cu ținuta sa impecabilă.  

Regina a apelat la un designer britanic pentru rochia de la ceremonia de încoronare. Rochia ei a fost realizată de Bruce Oldfield, în vârstă de 72 de ani, unul din designerii favoriți ai Camillei, dar și ai fostei soții a Regelui, prințesa Diana.

Alegerea lui Bruce Oldfield a fost o surpriză. Designerul este celebru pentru numeroasele ținute de gală pe care le-a realizat pentru prinţesa Diana, fosta soţie a lui Charles, conform AFP și news.ro.

În anii `80, el a conceput zeci de rochii de seară pentru fosta prințesă de Wales. Acum, designerul a devenit unul din favoriții actualei Regine.

„I-am oferit Dianei farmec şi Camillei încrederea”, a spus el în 2014.

Citește și
Joe Biden
Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Joe Biden a salutat a salutat „prietenia lungă dintre SUA şi Marea Britanie”

Rochia Camillei, de culoarea fildeşului, a îmbinat broderia florală argintie şi aurie, într-o croială sobră. A fost brodată cu flori sălbatice britanice, inclusiv margarete şi flori de nu-mă-uita.

Rochia a fost croită dintr-o ţesătură de mătase cu un finisaj strălucitor. Ținuta a fost ţesută de Stephen Walters în Suffolk, Anglia, a precizat Palatul Buckingham.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult