Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavru abandonat în fața unei case, după ce a fost confundat cu o decorațiune de Halloween. Au tuns și iarba pe lângă el

Cadavrul în descompunere al unui bărbat a fost lăsat mai multe zile în fața unei case din Carolina de Nord, după ce a fost confundat cu o decorațiune de Halloween. Omul a trecut atât de neobservat, încât s-a tuns și iarba în jurul lui.  

Poliția din Carolina de Nord investighează cazul unui trup în descompunere al unui bărbat care a fost lăsat în fața unei case abandonate timp de câteva zile, după ce a fost confundat cu o decorațiune de Halloween, scrie The Independent.

Cadavrul parțial îmbrăcat a trecut atât de neobservat, încât un grădinar local a tuns și iarba în jurul lui, trista descoperire fiind făcută o zi mai târziu. Bărbatul fost în cele din urmă găsit, întins cu fața în jos în iarbă.

Familia lui Robert Owens, în vârstă de 34 de ani, și-a exprimat șocul și groaza, cerând răspunsuri cu privire la modul în care corpul său a rămas neobservat atât de mult timp. L-au văzut ultima dată pe 1 octombrie.

Sora bărbatului mort a declarat că poliția nu a suspectat nimic, iar cadavrul a fost găsit cu „tăieri și zgârieturi” de către un muncitor în construcții.

Citește și
jaf magazin bacau
Jaf într-un magazin de bijuterii din Bacău. Angajată gravidă, tâlhărită de un bărbat care purta o mască de Halloween
”Tunde iarba chiar lângă un om și presupune că sunt decorațiuni de Halloween. Nu știu cum poți face asta”

„Nu a știut niciodată de această casă, nu a fost niciodată aici. Nu știu cum poți face asta. Tunde iarba chiar lângă un om și presupune că sunt decorațiuni de Halloween, într-o casă în care nimeni nu locuiește”, a mai spus femeia.

Familia lui Owens a recunoscut că tânărul consuma droguri, dar încă așteaptă rezultatul anchetei poliției.

„Un muncitor în construcții ne-a spus că avea tăieturi și zgârieturi pe brațe ca niște răni de apărare”, a mai declarat sora bărbatului.

„Nepoții și nepoții lui îl iubesc și tocmai îi cumpărase fiului meu o jachetă și nici măcar nu a avut șansa să i-o dea. Vrem răspunsuri”.

Șeful poliției a spus că urmează să obțină mai multe informații în această săptămână și încă așteaptă rezultatele autopsiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult