Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Busculadă pe un stadion din Madagascar: 13 morți și peste 100 de răniți. Printre victime se numără și copii | VIDEO

Cel puţin 13 persoane, din care şapte minori, au murit, iar alte peste 100 au fost rănite într-o busculadă pe un stadion din Madagascar.  

„Nu avem încă lista finală. Şapte minori au murit”, a anunţat la faţa locului Crucea Roşie.

Busculada a avut loc la intrarea pe Stadionul Barea, la Antananarivo, unde o mulţime de 50.000 de spectatori a venit să asiste la ceremonia de deschiderea a celei de-a 11-a ediţii a Jocurilor Oceanului Indian.

Originea busculadei este necunoscută pentru moment. Preşedintele Andry Rajoelina, prezent la această ceremonie sportivă, a cerut să se respecte un moment de reculegere.

„Suntem prezenţi 50.000 (de oameni) pe stadion”, a declarat şeful statului într-un discurs transmis în direct la televiziune.

Citește și
sky news, ucraina
Echipă de la Sky News, prinsă într-o ambuscadă în Ucraina. Reporterul a fost rănit, cameramanul salvat de vesta antiglonţ

„Un eveniment tragic a avut loc, pentru că au avut loc busculade. Au fost răniţi şi morţi”, a declarat el, conform AFP și news.ro.

Jocurile Insulelor Oceanului Indian sunt o competiţie multidisciplinară organizată anul acesta în Madagascar până la 3 septembrie. Ele sunt organizate din patru în patru ani pe diverse insule din sud-vestul Oceanului Indian, de 40 de ani. Precedenta ediţie a avut loc în Mauritius.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult