Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bradley Welsh, actorul din Trainspotting 2, ar fi fost ucis din cauza unor droguri

Bradley Welsh, actorul din filmul Trainspotting 2, care a murit după ce a fost împușcat, ar fi fost ucis pentru că drogurile în valoare de peste 150.000 de euro, pe care el le păzea, ar fi dispărut.

Potrivit Daily Mail, o sursa anonimă a declarat pentru Daily Star că Welsh, în vârstă de 48 de ani, fusese angajat ca bodyguard pentru a păzi 3 kilograme de heroină și 2 kilograme de cocaină. Drogurile dispăruseră, iar el a trebuit să dea socoteală pentru asta.

Actorul, care avea cazier și care acum deținea o sală de box, a fost împușcat în jurul orei locale 20.00, în timp ce pleca acasă de la sala de box.

”Nu s-a întâmplat pentru că avea datorii, dar dispăruseră drogurile, iar astea erau responsabilitatea lui. Dacă astea dispar, plătești. Simplu. El era omul care trebuie să le păzească și era destul de respectat. Însă bandele astea sunt nemiloase, nu le pasă cine ești. Dacă ceva merge nasol, cineva trebuie să plătească”, a spus sursa respectiv pentru Daily Star.

Poliți a anunțat deja că Welsh ar fi fost victima unui atac organizat, astfel că a fost declanșată o investigație.

Citește și
Actorul Bradley Welsh a fost impușcat mortal
Actor din "T2 Trainspotting", împușcat mortal în plină stradă. Anunțul poliției. VIDEO

”Seara trecută, în jur de ora 8, Bradley Welsh, un rezident în vârstă de 48 de ani, se întorcea acasă de la sala de antrenamet de box. A ieși din mașină, s-a îndreptat spre locuința sa și, tocmai când era să urce scările, o persoană a apărut, l-a împușcat și l-a ucis.

Asigurăm publicul că noi suntem de părere că el a fost ținta unui atac și că nimeni altcineva din comunitate nu reprezintă o amenințare, astfel că nu ne așteptăm ca trăgătorul să se întoarcă.” - a declarat detectivul Allan Burton.

Welsh, în vârstă de 42 de ani, a jucat alături de Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller şi Robert Carlyle în "T2 Trainspotting", în regia lui Danny Boyle, unde l-a întruchipat pe "Doyle".

Actorul ar fi fost prieten cu scriitorul Irvine Welsh.

Fost campion britanic de box amator, Welsh a apărut în 2008 în seria documentară "Danny Dyer's Deadliest Men", dedicată celor mai temuţi oameni din Regatul Unit, unde s-a descris drept un "lider înnăscut".

Actorul s-a implicat ulterior în proiecte caritabile la Edinburgh, cum ar fi cel de a ajuta tinerii să stea departe de o viaţă de infractor, prin clubul său de box Holyrood Boxing Gym.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult