Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bolsonaro s-a șters la nas și a salutat un susținător. Cum a sfidat președintele Braziliei măsurile de izolare

Președintele Braziliei, Jair Bolosonaro, este în centrul unui nou scandal. Acesta a fost filmat în timp ce se șterge la nas, apoi folosește aceeași mână ca să salute un susținător.

Momentul prezentat de Globo a avut loc în timpul unei vizite pe care Bolsonaro a făcut-o în mai multe locuri aglomerate din Brasilia, capitala federală a țării.

Bolsonaro a sfidat recomandările de distanțare socială pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus și a vizitat, vineri, într-o zi de sărbătoare națională, un spital militar, o farmacie, apoi a mers acasă la unul dintre fiii săi.

Președintele Braziliei a fost aclamat de susținătorii săi, dar au fost și persoane care l-au contestat și au lovit tigăi și oale în semn de protest, transmite Reuters.

Bolsonaro a catalogat COVID-19 drept o ”mică răceala” și a declarat că măsurile impuse de guvernatorii statelor din Brazilia și de conducătorii sistemului public de sănătate sunt o povară pentru economie.

Citește și
jail bolsonaro
Președintele brazilian Bolsonaro, rănit, după ce a căzut în baie. A fost transportat la spital

În Brazlia, au murit mai mult de 1.000 de oameni infectați cu noul coronavirus. Iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la aproape 20.000.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult